QBox

parallax-image

Vår spetskompetens


Vad vi gör

Vi levererar erfarna oberoende ledare och tekniska experter inom Test & QA. Specialisering möjliggör en ny nivå av leveranskvalitet, på plats hos våra uppdragsgivare. Sättet vi säljer konsulter på kräver långsiktiga stabila relationer, förtroendet i dessa relationer är skälet att vi lyckas så bra.

Ledning – Testledare och QA-Coacher är två typiska ledarroller. QA-Coachning är vårt senaste erbjudande där vi levererar processkunniga personer som är med i förändringsarbete i någon form. Uppdragen drar ofta åt det agila hållet och rollen kallas ibland även för Agil-Coach, även om vi är tydligt inriktade mot QA. Våra ledare jobbar med allt ifrån processer till team-byggande, mindset och motivation.

Teknik – Tekniska testuppdrag delas ofta in i två grupper, funktionella och icke funktionella. Den funktionella verktygsstödda testningen vi involverar oss i är ofta utvecklingsnära, framtagning av testautomatiseringslösningar som exempel. Den icke funktionella inriktar sig typiskt på prestanda och tillgänglighet, även den är utvecklarnära och involverar i huvudsak simuleringar, mätningar och analys. Testmiljöuppdrag hamnar också i teknikspåret.

Just nu bygger vi oss starkare inom organisatorisk rådgivning i förändringsprocesser, med fokus på QA. Vår leverans sker primärt under utveckling och förvaltning av mjukvarusystem. Uppdragen sträcker sig vanligtvis 1-2 år och är långsiktiga satsningar.

Hur gör vi?

qbox är byggt på flertalet guidande principer och värderingar, här är ett axplock.

  • Samtliga konsulter har mångårig erfarenhet av Test&QA
  • Alla konsulter är fast anställda och har samma villkor i anställningsavtalet
  • Vi bygger långsiktiga lösningar i miljöer som är utmanade för våra uppdragsgivare
  • Konsulten väljer sina uppdrag själv, likt en frilansmodell
  • Alla konsulter hos oss prioriterar nätverkande och har ett proaktivt förhållningssätt till informationsspridning
  • …är du intresserad av hela listan hittar du våra kontaktuppgifter längst ner på sidan

Sammantaget gör detta oss till en långsiktig, effektiv och trygg affärspartner i branschen.

Ta gärna en titt på någon av våra profiler på LinkedIn, om du undrar hur en typisk qbox CV ser ut